top of page

HELDAG I STALLET

Nästa datum för kurs i juli 2022

6 juli heldagskurs för barn 7-15 år: Alla kan vara med, både nybörjare och vana ryttare. En hel dag i stallet med alla djuren och hästarna. 2 st ridpass, teori, lunch och fika.

 

Pris 1250 kr

7 juli halvdagkurs kl 9-12 för vana ryttare: En kurs för både vuxna och ungdomar som klarar att rida i alla gångarter, vi kommer att rida både på ridbanan och ute i naturen. Fika i vårt lilla våffelcafe ingår.

 

Pris 750 kr

8 juli Vuxenkurs med ridning och padelträning kl 9-15 En härlig heldag här på gården för dig som älskar att rida Islandshäst och samtidigt vill spela padel. Alla nivåer på både ridning och padel, vi delar in i grupper efter tidigare erfarenhet. Lunch och fika ingår.

 

Pris 1250 kr

Våra dagskurser:
 

Här är vi i stallet mellan kl 9-15, alla har en egen häst under dagen att rida och sköta om. Vi sköter stallet och hästarnas boxar, ger dem mat och borstar hästarna.

Barnen får hämta hästarna i hagens borsta dem och sköta om deras man och svans. Vi rider både inne i ridhuset och ute i skogen på varje läger, alla får också prova på att rida barbacka, utan sadel.

Hästarna är fantastiska och väldigt snälla.

2 st ridpass, 1 teoripass, lunch och fika ingår.

 

Pris 1250 kr

Halvdagskurs! Nästa datum 22 juni

Här är vi i stallet mellan kl 9-12, vi sköter om hästarna och rider.

1 st ridpass, skötsel och fika.

 

Pris 750 kr

Kurserna är varje månad samt på lov, datum kommer på vår facebooksida, Eskilsby gård ridskola, håll utkik där.

Det går bra att önska sin favorithäst.

Anmälan via sms till 0705-276201

 

Man får en bekräftelse via sms tillbaka om man fått en plats. 

När kursen är betald är platsen bokad och bekräftad. Blir man sjuk eller får förhinder kan man sälja sin plats till en reserv, man får dock inte tillbaka avgiften om inte platsen blir såld. Platsen stryks om avgiften inte är betald inom 24 timmar efter att sms skickats med betalningsinformation.

 

Ring oss gärna om ni har några frågor ang avbokningsregler och betalning, 0705-276201

bottom of page